Gewoon Frea.

Sinds 1997 ben ik coach in hart en nieren. Ik ben een coach in ontwikkeling, eigen persoonlijke ontwikkeling. Dat is een oneindig proces. Een proces wat ik inmiddels ben gaan waarderen en begrijpen.

Loopbaancoach in loondienst. Sinds 2006 eigenaar van mijn bedrijf www.gewoondoen-reintegratie.nl, waar ik mensen begeleid vanuit de ziektewet naar nieuwe mogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt. Zoveel mooie mensen ontmoet, een ieder op zijn eigen pad en te bewandelen weg.

Nu, anno 2018, ga ik een andere rol vervullen binnen gewoondoen. Meer coördinerende taken, t.a.v. de mijn collega’s die onder mijn vlag, prachtig werk leveren.

Dat schept ruimte voor mijzelf. Ruimte die ik nodig heb om mijn nieuwe bedrijf vorm te geven. Dat is weer een hele stap. Zekerheden loslaten, (financiële, andere structuur, andere mensen nou eigenlijk wordt alles weer anders), maar dat is mijn hart volgen en weer volledig buiten mijn comfort zone stappen.

Elke keer doe ik het weer, omdat ik voel dat het goed voor mij is, toch blijf ik het spannend vinden, maar ik spring wel. Ik vertrouw erop dat ik geen verkeerde keuzes kan maken, als ik mijn hart volg. Dan voel ik me rijk. En daar kies ik voor.

Gewoonjezelfzijn.com is mijn nieuwe kindje. Geboren in 2018, na intensieve verandering en groei in mijn eigen ontwikkeling gedurende drie jaar lang.
Transformatie en mindset in optima forma, vanuit eigen ervaring. Next step, op naar een nog mooiere versie van mezelf. Dat gun ik iedereen.

Van mijn hoog gevoeligheid, nog meer mijn kracht maken, mijn ding doen met mensen, met jou! Ik voel jou door jouw woorden, door jouw foto.

Dat zijn intense processen, die vragen om naar binnen te keren. Jouw buitenwereld spiegelt je binnenwereld. Het voelen van weerstand heeft een funtie die je kunt benutten.Niets overkomt je zomaar. Oude overtuigingen vanuit dit leven, vanuit vorige levens en vanuit je collectief die vaak al generaties bestaan, zijn als een soort van koplampen die je huidige realiteit bepalen. Maar dat kan anders als jij je daarvan bewust wordt. Gaat leven vanuit verbinding met je hart en lijf en zo gaat doen waar jij blij van wordt, je passie waarmaken. Onmogelijk…nee echt alles is mogelijk. Als jij jezelf toestemming geeft, dat te gaan doen wat jij wilt.

Ik werk met schrijven. Ik leer jou jezelf een ander verhaal te vertellen met pen en papier. Elke keer ervaar ik dat voor mezelf nog steeds als magisch. Dat is de Wet van Aantrekkingskracht.

Uit ervaring weet ik hoe fijn het is als iemand een tijdje met je meeloopt, om je op te vangen als je het even niet meer weet. Hoe iemand je een liefdevolle schop onder je kont geeft en je ‘back on track’ zet. Jouw te laten ervaren dat niets gek is, dat jij het imperfecte mag omarmen. Volg wat ik aanbied bij mijn diensten. En in 2019 nog zoveel meer.

Wat anderen zeggen:

• Bijzonder dat je me soms met 1 zin weer op de rails helpt als ik geblokkeerd ben en er de vinger niet op gelegd krijg. Het geeft mij weer INZICHT en STROMING !

• Zo’n klein zinnetje als ‘je bent veilig’ kan een wereld van verschil maken.

• Door haar jarenlange ervaring als coach, kan en durft ze de juiste vragen te stellen, waardoor je zelf aan ‘t nadenken wordt gezet.

Menu