Gewoondoen Coaching

Ervaringen van anderen:

‘Frea heeft de gave om in te kunnen voelen en af te stemmen op je, zonder fysiek bij jou aanwezig te hoeven zijn. Ze kan kwesties op een zachte wijze omhoog halen, de vinger liefdevol op de zere plek leggen en je leren hoe je dit er mag laten zijn op een lichte manier.’

‘Bijzonder dat je me soms met 1 zin weer op de rails helpt als ik geblokkeerd ben en er de vinger niet op gelegd krijg. Het geeft mij weer INZICHT en STROMING !’

‘Zo’n klein zinnetje als ‘je bent veilig’ kan een wereld van verschil maken. Dus dank daarvoor… heel waardevol.’

Jij bent jezelf aan het ont-wikkelen. Ont-wikkelen en loslaten van overtuigingen die je niet langer dienen. Om zo steeds meer jezelf te kunnen zijn.

Leven in plaats van overleven.

Dat proces is nooit een rechte weg. Soms verdwaal je in je eigen doolhof van gedachten en gevoelens. Zeker nu de energie frequentie enorm op aarde stijgt, wordt er in hoog tempo van alles in je losgetrild, wat gezien wil worden om vervolgens los te kunnen laten.

Je hart volgen en durven vertrouwen op je intuïtie, leren dansen op de noten van jouw ziel is simpel maar niet gemakkelijk.

Toch is je hart volgen, het nieuwe denken, in de tijd waar we gaan van 3D naar 5D.

Jij wilt van A naar B.

 • Bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe baan die beter bij je past.
 • Je ontdoen van angsten, die jou belemmeren dat te doen wat jij graag wilt.
 • Jouw missie gaan leven. Jouw zielsbestemming gaan leven. Gaan doen waarvoor jij op aarde bent.

Jij zoekt een online-coach.

Op jouw tijd, met mij uitwisselen via email en whatsapp en skype, over dat wat jou bezighoudt op dit moment, wat van alles mag en kan zijn. Ik reageer binnen 24 uur.

Wat bied ik jou?

 • Ik leer jou hoe je kunt werken met energie, hoe jij je eigen frequentie kan verhogen, dmv pen en papier en dus schrijven.
 • Praktische tools, waardoor jij naar jouw doel kan toe bewegen. Verandering in jouw mindset.
 • Sparringpartner en afstemming op jou.
 • Ik leer jou hoe jij zelf kunt manifesteren, wat jij wilt. Hoe jij je eigen stuur in handen kunt nemen. Dit proces leer je natuurlijk niet binnen 1 week, dat vraagt training.

Mogelijkheden en kosten voor coaching;

 • Voor de duur van 1 week, onbeperkt uitwisselen, via telefoon, skype of email (maandag tm vrijdag). Ik beantwoord jouw vragen, binnen 24 uur. Je kunt dan zelf bepalen of je wilt verlengen of niet. Of een pauze inlassen, omdat je genoeg ‘voeding’ hebt waar je mee verder kunt: € 175,–
 • Onbeperkte coaching voor de duur van 1 maand: € 450,–
 • Los consult van 1 uur: € 85,–

** Alle prijzen inclusief 21% BTW
** Betaling vooraf.

Voor meer info: mail@gewoonjezelfzijn.com

Je kunt je naam, e-mailadres en motivatie hieronder invullen en ik neem daarna contact met je op.

  Menu